28.09.2023

Ontbijtsessie

met Tatjana Raman van Bpost

28.09.2023

9u – 11u

Tatjana Raman

Bpost

Tijdens deze interactieve ontbijtsessie gaat Bposter en allround mediaexpert Tatjana Raman dieper in op de relatie tussen print en digitaal. Ze zoomt in op de duurzame kracht van papier en legt uit waarom de postbus nog lang niet is uitgewerkt.

Ontbijtsessie met Tatjana Raman

Tatjana Raman van Bpost geeft ontbijtsessie bij Buroform

Waar en wanneer?

Datum en tijd

donderdag 28 september 2023
9u – 11u

Locatie

Buroform
Zandvoortstraat 6
2800 Mechelen

Over dit evenement

Duur

2 uren

Wie is Tatjana Raman?

Tatjana Raman is Director Business & Story Intelligence bij Bpost. Daarnaast is ze een begenadigd storyteller, gastdocente marketing en coauteur van ‘De Power van Post’. Dat laatste boek biedt inspirerende inzichten over de rol en relevantie van printmail in de digitale wereld. Precies waar Tatjana het met jou over zal hebben. Met een schat aan kennis en verhalen kadert ze de uitdagingen van de postbus in onze moderne tijd.

Drie hamvragen waar we ons tijdens deze sessie in vastbijten:

  • Welke rol speelt print in de hedendaagse mediamix en hoe kan je het effectiever inzetten?
  • Hoe wegen consumenten digitale en papieren communicatie tegen elkaar af en welke invloed heeft dit op jouw toekomstige communicatiestrategieën?
  • Waarom wordt de overstap van plastic naar papieren verpakkingen in e-commerce toegejuicht, terwijl papieren communicatie als milieubelastend wordt gezien?

Ontbijtsessie

In het grafisch landschap beweegt en evolueert er altijd wel iets. Om helemaal mee te zijn, nodigt Buroform jou elke twee weken uit voor een interactieve ontbijtsessie over een welbepaald thema in onze sector. Samen met een gerenommeerd gastspreker nemen we je mee op een creatieve trip die meer inzicht biedt in de druktechnische opportuniteiten van vandaag en morgen.

We creëren een intieme, interactieve setting, waar niet enkel kennis en inspiratie worden gedeeld, maar ook ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Elke sessie duurt twee uur en gaat door op een donderdagochtend.

Programma

9:00
Ontvangst met héérlijk onbijt (want een lege maag is niet geschikt voor creatieve avonturen!)

9:30 – 10:30
Tatjana Raman – Bpost

10:30 – 11:00
Mogelijkheid om vragen te stellen en te netwerken

Heb je feedback of vragen? Dan kan je altijd een e-mail sturen naar julie@buroform.be.

Tot binnenkort!

Inschrijven

Andere ontbijtsessies

Bekijk ook onze andere ontbijtsessies van deze zomer.