01 . 02 . 2024

Ontbijtsessie

met Sofie Jacobs

01 . 02 . 2024

9u – 11u

Sofie Jacobs

Als Paper Consultant bij Papyrus heeft Sofie Jacobs één missie: haar klanten op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de papierindustrie.

Unieke kwaliteiten en duurzaamheid vormen de basis van de servicegerichte groothandel. Dankzij zijn standvastig aanbod creatieve assortimenten zijn de mogelijkheden in druktechnieken en afwerking adembenemend.

Mee nadenken over tactiliteit, nieuwe grondstoffen en doordachte kleurpaletten is helemaal haar ding. Zo zorgt ze bijgevolg steeds voor een blijvende indruk bij haar klanten en hun publiek.

Ontbijtsessie met Sofie Jacobs

Waar en wanneer?

Datum en tijd

donderdag 01 februari 2024
9u – 11u

Locatie

Buroform
Zandvoortstraat 6
2800 Mechelen

Over dit evenement

Duur

2 uren

Wie is Sofie Jacobs?
Sofie koos bewust voor de grafische industrie, voor een tastbaar veelzijdig oogstrelend assortiment én voor een brede creatieve wereld die ermee gepaard gaat. Tot op vandaag blijft papier en karton voor haar een boeiend, exclusief natuurproduct, onmisbaar om te scoren in de huidige digitale jungle.

Het grafische landschap beweegt gelukkig voortdurend. Een fijne uitdaging waar inspiratie, ervaring en kennis aandacht verdienen. Haar interactie met grafisch ontwerpers, uitgeverijen en creatieve drukkerijen versterkt de samenwerking en kennis om samen efficiënte keuzes te maken.

In onze tweewekelijkse ontbijtsessies nemen we je mee op een creatieve reis doorheen alle druktechnische mogelijkheden en zo houden we je op de hoogte van de nieuwste updates in onze bruisende sector.

We maken er een interactieve en intieme setting van, zodat iedereen de kans krijgt om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Elke sessie duurt 2 uur en vindt plaats op een donderdagochtend.

Programma

9:00
Ontvangst met héérlijk onbijt (want een lege maag is niet geschikt voor creatieve avonturen!)

9:30 – 10:30
Sofie Jacobs – Papyrus

10:30 – 11:00
Mogelijkheid om vragen te stellen en te netwerken

Heb je feedback of vragen? Dan kan je altijd een e-mail sturen naar julie@buroform.be.

Tot binnenkort!

Inschrijven

Andere ontbijtsessies

Bekijk ook onze andere ontbijtsessies.