04.04.2024

Ontbijtsessie

met Repro Hermans

04.04.2024

9u – 11u

Repro Hermans

In deze ontbijtsessie neemt Paul Hermans je mee doorheen de verschillende soorten drukvormen en de innovatieve toepassingen van folie, letterpress of 3D-pregen.

Ontbijtsessie met Repro Hermans

Waar en wanneer?

Datum en tijd

donderdag 4 april 2024
09u – 11u

Locatie

Buroform
Zandvoortstraat 6
2800 Mechelen

Over dit evenement

Duur

2 uren

Wie is Repro Hermans
Repro Hermans is niet zomaar onze huisleverancier van drukvormen voor hotfoil, letterpress en 3D-pregen. Het bedrijf bezit een schat aan ervaring in het produceren van drukvormen en gaat steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de uitdagingen van deze eeuwenoude, ambachtelijke druktechnieken aan te gaan.

Ontbijtsessie
In deze ontbijtsessie neemt Paul Hermans je mee doorheen de verschillende soorten drukvormen en de innovatieve toepassingen van folie, letterpress of 3D-pregen. Ben je bezig met een bijzonder project? Dan staat hij klaar om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken en het eindresultaat zo krachtig mogelijk te maken. Neem dus gerust je laptop of een print van je ontwerp mee naar deze sessie. Dan gooien we deze in het gesprek en overwegen we samen de gekste mogelijkheden voor een super krachtig eindresultaat! Uiteraard ben je ook zonder project van harte welkom om bij te leren over de verschillende soorten toepassingen van folie, letterpress en 3D-pregen.

We maken er een interactieve en intieme setting van, zodat iedereen de kans heeft om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Elke sessie duurt 2 uur en vindt plaats op een donderdagochtend.

Programma

9:00
Ontvangst met héérlijk onbijt (want een lege maag is niet geschikt voor creatieve avonturen!)

9:15 – 10:30
Repro Hermans

10:30 – 11:00
Mogelijkheid om vragen te stellen en te netwerken

Heb je feedback of vragen? Dan kan je altijd een e-mail sturen naar julie@buroform.be.

Tot binnenkort!

Inschrijven

Andere ontbijtsessies

Bekijk ook onze andere ontbijtsessies van deze zomer.