Café Cliché

ontbijtsessies

Café Cliché

ontbijtsessies

Let’s talk about croissants, baby!

De Café Cliché ontbijtsessies beloven een reis te worden doorheen alle mogelijkheden in print. Elke twee weken, van 9u tot 11u, organiseren we een ontbijtsessie waar we kennis en inspiratie met je delen rond het ontwerpen en creëren van drukwerk. Bij elke editie verwelkomen we een speciale gast uit ons netwerk, die zijn/haar expertise met passie komt delen. Natuurlijk zorgen wij ook voor een even smaakvol ontbijt zodat je daarna goedgemutst aan je werkdag kan beginnen.

Wie staan er op het programma?

14.09.2023

9u – 11u

Trudy Dorrepaal

Een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van boeken.

VOLZET

Tatjana Raman van Bpost geeft ontbijtsessie bij Buroform

28.09.2023

9u – 11u

Tatjana Raman

Tatjana Raman (Bposter en allround mediaexpert) gaat dieper in op de relatie tussen print en digitaal. Ze zoomt in op de duurzame kracht van papier en legt uit waarom de postbus nog lang niet is uitgewerkt.

12.10.2023

9u – 12u

Katrien Maes

Katrien Maes (Fedrigoni) is een expert in haar vak en beschikt over een brede kennis van papier, druktechnieken en afwerkingstechnieken.

VOLZET

26.10.2023

9u – 11u

Paul Hermans

Paul van Repro Hermans neemt je mee doorheen de verschillende soorten drukvormen en de innovatieve toepassingen van folie, letterpress of 3D-pregen.

VOLZET

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte gehouden worden over events van Café Cliché? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. We gebruiken je gegevens enkel om iets nieuws aan te kondigen.

  • * elk veld is verplicht