23.05.2024

Lunchsessie

met Trudy Dorrepaal

23.05.2024

12 – 14u

Trudy Dorrepaal

Een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van boeken

Lunchsessie met Trudy Dorrepaal

Waar en wanneer?

Datum en tijd

donderdag 23 mei 2024
12u – 14u

Locatie

Buroform
Zandvoortstraat 6
2800 Mechelen

Over dit evenement

Duur

2 uren

Wie is Trudy Dorrepaal?
Een boek verdient aandacht, en Trudy Dorrepaal weet precies hoe ze dat moet geven. Met haar ongeëvenaarde kennis van papier, beeldschone lithografieën, druktechnieken en bindwijzen brengt ze met liefde de meest prachtige boekproducties tot leven.

Trudy bezit een indrukwekkend portfolio van opvallende en prijswinnende grafische projecten, waaronder de Graduation Catalogus 2022 van Design Academy, het fascinerende ‘ventilatorboek’ van Marinus Boezem, een prestigieus boek voor Documenta en More-than-Human dat vorig jaar tot de Best Verzorgde Boeken behoorde.

Ontbijtsessie
Het grafische landschap zit boordevol beweging en verandering. Er verandert zoveel en daarom is het cruciaal om bij te blijven. Daarom nodigen we je uit voor onze tweewekelijkse ontbijtsessies vol inspiratie, waar we je meenemen op een creatieve reis vol druktechnische mogelijkheden en je op de hoogte houden van de nieuwste updates in onze bruisende sector.

We maken er een interactieve en intieme setting van, zodat we allemaal de kans krijgen om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Elke sessie duurt 2 uur en vindt plaats op een donderdagochtend.

Programma

12:00
Ontvangst met héérlijk onbijt (want een lege maag is niet geschikt voor creatieve avonturen!)

12:15 – 13:30
Trudy Dorrepaal

13:30 – 14:00
Mogelijkheid om vragen te stellen en te netwerken

Heb je feedback of vragen? Dan kan je altijd een e-mail sturen naar julie@buroform.be.

Tot binnenkort!

Inschrijven

Andere ontbijtsessies

Sprekers komen geregeld terug. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven als je als eerste op de hoogte wil zijn van nieuwe datums.