25.04.2024

Ontbijtsessie

met Jill Mathieu

25.04.2024

9u – 11u

Jill Mathieu

Ontwerp met woorden die kleven.

Bye, bye Lorem Ipsum. Hello Goodcopy! In deze ontbijtsessie scherpt Jill Mathieu je schrijfstijl, zo zet jij meteen de juiste toon in je designs.

Ontbijtsessie met Jill Mathieu

Waar en wanneer?

Datum en tijd

donderdag 25 april 2024
9u – 11u

Locatie

Buroform
Zandvoortstraat 6
2800 Mechelen

Over dit evenement

Duur

2 uren

Wie is Jill Mathieu?
De Poolse schrijver Igor Walszborszki at elke ochtend rauwe haring en dronk er wodka bij. Hij schreef zijn eerste gedicht na een duik in het frisse ijs. Hij is vier keer genomineerd voor de Nobelprijs. Jill niet. Ze is desondanks wel een vrouw van het woord. En als ze iemand haar woord geeft, dan wil ze dat het wat betekent. Daarom werkt ze met haar collectief van copywriters Goodcopy.ink’ voor merken die haar klinkers, oxymorons en Oxfordiaanse komma’s inzetten om de wereld een streepje beter te maken. Denk Ancienne Belgique, Cowboy en de WHO.

Bye, bye Lorem Ipsum. Hello Goodcopy! In deze ontbijtsessie scherpt Jill Mathieu je schrijfstijl, zo zet jij meteen de juiste toon in je designs.

Ontbijtsessie
Het grafische landschap zit boordevol beweging. Er verandert zoveel en daarom is het cruciaal om bij te blijven. We nodigen je uit voor onze tweewekelijkse inspiratiesessies waarin je bijleert over de mogelijkheden in print en de laatste nieuwtjes uit onze bruisende sector.

We maken er een interactieve en intieme setting van, zodat iedereen de kans krijgt om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Elke sessie duurt 2 uur en vindt plaats op een donderdagochtend.

Programma

9:00
Ontvangst met héérlijk onbijt (want een lege maag is niet geschikt voor creatieve avonturen!)

9:15 – 10:30
Jill Mathieu

10:30 – 11:00
Rondleiding in de drukkerij.
Mogelijkheid om vragen te stellen en te netwerken

Heb je feedback of vragen? Dan kan je altijd een e-mail sturen naar julie@buroform.be.

Tot binnenkort!

Inschrijven

Andere ontbijtsessies

Bekijk ook onze andere ontbijtsessies van deze zomer.